LaLorraine-nl
Schrijf je in op onze horecamail.


 

379 - 07/09/2017
JAVA opent CO2-neutraal distributiecentrum in Rotselaar - 29/08/2017
378 - 22/08/2017
377 - 09/08/2017
376 - 11/07/2017
375 - 28/06/2017
374 - 13/06/2017
373 - 29/05/2017
372 - 15/05/2017
Anticimex - testmail - 02/05/2017
371 - 02/05/2017
370 - 18/04/2017
369 - 04/04/2017
368 - 21/03/2017
367 - 07/03/2017
366 - 21/02/2017
365 - 07/02/2017
Horeca Revue Februari 2017 - 06/02/2017
364 - 24/01/2017
363 - 10/01/2017
362 - 20/12/2016
361 - 14/12/2016
360 - 30/11/2016
Horeca Expo 2016- Dag 5 - 25/11/2016
Wat gebeurde er de voorbije dagen op Horeca Expo? - 24/11/2016
Wat is er te doen op donderdag, sluitingsdag van Horeca Expo? - 23/11/2016
Wat is er te doen en zien op de sluitingsdag van Horeca Expo 2016? - 23/11/2016
Horeca Expo 2016 - Dag 2 - 22/11/2016
Woensdag op Horeca Expo - 22/11/2016
Michelin 2017 ontgoochelt - 22/11/2016
Wat gebeurt er dinsdag 22 november op Horeca Expo? - 21/11/2016
Maandag 21 november 2016 - 21/11/2016
Zondag Horeca Expo - 18/11/2016
Ploy n - 14/11/2016
359 - 08/11/2016
358 - 25/10/2016
357 - 11/10/2016
356 - 27/09/2016
innovationawards & pionniers 2016 - 20/09/2016
355 - 15/09/2016
354 - 30/08/2016
353 - 18/08/2016
352 - 09/08/2016
351 - 14/07/2016
350 - 05/07/2016
349 - 21/06/2016
348 - 07/06/2016
347 - 24/05/2016
Horecamail Extra - 23/05/2016
346 - 10/05/2016
345 - 25/04/2016
344 - 12/04/2016
343 - 29/03/2016
verrax - 29/03/2016
342 - 15/03/2016
341 - 01/03/2016
340 - 16/02/2016
339 - 02/02/2016
338 - 19/01/2016
337 - 06/01/2016
MICHELIN gids België en Luxemburg 2016 - 14/12/2015
336 - 11/12/2015
335 - 27/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 5 - 20/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 4 - 19/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 3 - 18/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 2 - 17/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 1 - 16/11/2015
Horeca Expo 2015 - Vooruitblik - 12/11/2015
334 - Extra Gault&Millau 2016 - 09/11/2015
334 - 06/11/2015
333 - 23/10/2015
Tork Tafel Make-over - 12/10/2015
332 - 09/10/2015
Innovation Awards, Baanbrekers & Nieuwigheden - 28/09/2015
331 - 24/09/2015
330 - 11/09/2015
329 - 28/08/2015
328 - 13/08/2015
327 - 17/07/2015
326 - 30/06/2015
325 - 12/06/2015
324 - 29/05/2015
323 - 18/05/2015
322 - 30/04/2015
321 - 17/04/2015
320 - 03/04/2015
319 - 20/03/2015
318 - 06/03/2015
317 - 20/02/2015
316 - 09/02/2015
315 - 23/01/2015
314 - 09/01/2015
313 - 19/12/2014
312 - 05/12/2014
Dag 5 - 28/11/2014
Dag 4 - 27/11/2014
Dag 3 - 26/11/2014
Dag 2 - 25/11/2014
Dag 1 - Michelin - 24/11/2014
Dag 1 - 24/11/2014
311 - 21/11/2014
311 a - 10/11/2014
310 - 07/11/2014
310 A - 05/11/2014
309 - 24/10/2014
308 - 10/10/2014
307 - 26/09/2014
306 - 22/09/2014
305 - 12/09/2014
304 - 01/09/2014
303 - 13/08/2014
302 - 10/07/2014
301 - 24/06/2014
300 - 10/06/2014
299 - 26/05/2014
298 - 08/05/2014
297 - 25/04/2014
296 - 11/04/2014
295 - 28/03/2014
294 - 14/03/2014
293 - 27/02/2014
292 - 14/02/2014
291 - 24/01/2014
290 - 09/01/2014
289 - 24/12/2013
288 - 12/12/2013
287 - 29/11/2013
286 - 25/11/2013
285 - 22/11/2013
284 - 22/11/2013
283 - 21/11/2013
282 - 20/11/2013
281 - 19/11/2013
280 - 18/11/2013
279 - 18/11/2013
278 Extra - 12/11/2013
278 - 08/11/2013
277 - 28/10/2013
276 - 11/10/2013
275 - 27/09/2013
274 Extra - 23/09/2013
274 - 21/09/2017
273 - 21/09/2017
272 - 21/09/2017
270 - 21/09/2017
271 - 21/09/2017
horecplatform mail
Nieuws
Archief
Horecagids
Vacatures
Immo

In deze nieuwsbrief nummer 306

M.E.P chefs voor chefs

Lalorraine-nl-0616
Beurzen - congressen - evenementen
Horeca Event bij Van Remoortel

Voor de derde maal organiseert de decoratie groothandel Van Remoortel uit Besele zijn Horeca-Event.  Zondag 19 en maandag 20 oktober moet iedereen die zijn zaak wil aankleden bij Van Remoortel in Belsele zijn. Van Remoortel dé groothandel in decoratie, lifestyle en bloemsierkunst heeft ook dit jaar een leuk concept uitgewerkt en een aantrekkelijk deelnemersveld verzameld. Het evenement is voornamelijk gericht naar horecazaken, maar ook alle andere professionelen die affiniteit met decoratie kunnen aantonen zijn van harte welkom. Het evenement is een unieke samenvloeiing tussen horeca en decoratie. Een aangeklede horecazaak laat de klant nu eenmaal meer genieten en verkoopt beter. Van Remoortel stelt zijn jarenlange kennis hierin graag ter beschikking. Maar er is meer dan alleen decoratie. Er zijn interactieve workshops en infosessies. Het  evenement zal zich ook onderscheiden van andere beurzen. Er is aan een democratische prijs een lunch voorzien. Naast het decoratieve aanbod van de groothandel zullen ook standen zijn die de horeca zeker zullen aanspreken.  Brouwerij Huyghe (Delirium), Crea Taste, Delidis, La Buena Vida, Whisky Import Belux, Vis- en Mosselgroothandel Warrens, Mokafina, Passion For Chocolate, Selezione Vini Italiani, Apollo, Vinikus & Lazarus, Klaartjes Kaas, Demeyere,… Dit evenement is exclusief voor professionelen. Voor meer info over Van Remoortel kan u terecht op de website: www.vanremoortel.be (JV)



Beurzen - congressen - evenementen
Horeca Expo 2014: Baanbrekers en Innovations Awards

 Zoals de traditie het wil werden de Baanbrekers en Innovations Awards van Horeca Expo 2014 zopas bekend gemaakt. Alle exposanten van Horeca Expo 2014 konden deelnemen aan deze selectie. Deze selectie aan producten, die door een professionele jury werden gekozen zijn nieuw en innovatief . Baanbrekers zijn producten en diensten die vernieuwend zijn op de Belgische horecamarkt en een probleem in vele horecazaken kunnen helpen oplossen. Daarnaast komen ze bij voorkeur ook de samenleving, het milieu of de voedselveiligheid ten goede. Uit de Baanbrekers koos de jury één Innovatie Award per sector met het meest vernieuwende product of de meest vernieuwende dienstverlening. Dit jaar koos een vakjury  vijf Innovation Awards en twaalf  Baanbrekers tussen de vele nieuwigheden die de exposanten van Horeca Expo aanbieden. Tijdens de vakbeurs Horeca Expo zullen ze samen te zien op de videowall in hal 1. Voor het eerst werd een aparte Innovation Award voor dranken toegekend.

Lees meer ...

Publicaties
M.E.P chefs voor chefs

Uijenjam, of warm aardappelschuim, zalf van bloemkool en hazelnootboter of garnalenbisque met kerrie. Het zijn maar een paar recepturen uit het M.E.P het nieuwste boek van Unilever Food Solutions. M.E.P staat voor Mise En Place. Meer dan tachtig chefs uit België, Nederland en Frankrijk geven er hun visie over sauzen, vinaigrettes, purees, groentebereidingen, soepen en garnituren. Het is een boek van chefs voor chefs. Geen volledige gerechten maar tips om het werk in de keuken beter te kunnen voorbereiden. Het boek met prachtige foto’s van Kris Vlegels en Remko Kraaieveld zal wellicht een naslagwerk worden voor heel wat koks. Ondermeer Wout Bru, Benot Dewitte, Laurent Van de Vyver, Mihaël Vrijmoed, Yves Mattagne en Peter Goossens werkten mee aan het boek. (JV)



Toerisme
6,6 procent meer overnachtingen

In de eerste maanden van dit jaar waren er in Vlaanderen 6,6 procent meer overnachtingen dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat weet Toerisme Vlaanderen mee te delen. In de grootste steden steeg het aantal buitenlandse overnachtingen met 4,4 procent. De vele herdenkingen van de Eerste Wereldoorlog zit daar ongetwijfeld voor tussen. Opvallend is ook dat de Spanjaarden goed zijn voor een stijging van meer dan 14 procent. En wij die op zoek zijn naar de zon. (JV)




Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com