LaLorraine-nl
Schrijf je in op onze horecamail.


 

379 - 07/09/2017
JAVA opent CO2-neutraal distributiecentrum in Rotselaar - 29/08/2017
378 - 22/08/2017
377 - 09/08/2017
376 - 11/07/2017
375 - 28/06/2017
374 - 13/06/2017
373 - 29/05/2017
372 - 15/05/2017
Anticimex - testmail - 02/05/2017
371 - 02/05/2017
370 - 18/04/2017
369 - 04/04/2017
368 - 21/03/2017
367 - 07/03/2017
366 - 21/02/2017
365 - 07/02/2017
Horeca Revue Februari 2017 - 06/02/2017
364 - 24/01/2017
363 - 10/01/2017
362 - 20/12/2016
361 - 14/12/2016
360 - 30/11/2016
Horeca Expo 2016- Dag 5 - 25/11/2016
Wat gebeurde er de voorbije dagen op Horeca Expo? - 24/11/2016
Wat is er te doen op donderdag, sluitingsdag van Horeca Expo? - 23/11/2016
Wat is er te doen en zien op de sluitingsdag van Horeca Expo 2016? - 23/11/2016
Horeca Expo 2016 - Dag 2 - 22/11/2016
Woensdag op Horeca Expo - 22/11/2016
Michelin 2017 ontgoochelt - 22/11/2016
Wat gebeurt er dinsdag 22 november op Horeca Expo? - 21/11/2016
Maandag 21 november 2016 - 21/11/2016
Zondag Horeca Expo - 18/11/2016
Ploy n - 14/11/2016
359 - 08/11/2016
358 - 25/10/2016
357 - 11/10/2016
356 - 27/09/2016
innovationawards & pionniers 2016 - 20/09/2016
355 - 15/09/2016
354 - 30/08/2016
353 - 18/08/2016
352 - 09/08/2016
351 - 14/07/2016
350 - 05/07/2016
349 - 21/06/2016
348 - 07/06/2016
347 - 24/05/2016
Horecamail Extra - 23/05/2016
346 - 10/05/2016
345 - 25/04/2016
344 - 12/04/2016
343 - 29/03/2016
verrax - 29/03/2016
342 - 15/03/2016
341 - 01/03/2016
340 - 16/02/2016
339 - 02/02/2016
338 - 19/01/2016
337 - 06/01/2016
MICHELIN gids België en Luxemburg 2016 - 14/12/2015
336 - 11/12/2015
335 - 27/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 5 - 20/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 4 - 19/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 3 - 18/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 2 - 17/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 1 - 16/11/2015
Horeca Expo 2015 - Vooruitblik - 12/11/2015
334 - Extra Gault&Millau 2016 - 09/11/2015
334 - 06/11/2015
333 - 23/10/2015
Tork Tafel Make-over - 12/10/2015
332 - 09/10/2015
Innovation Awards, Baanbrekers & Nieuwigheden - 28/09/2015
331 - 24/09/2015
330 - 11/09/2015
329 - 28/08/2015
328 - 13/08/2015
327 - 17/07/2015
326 - 30/06/2015
325 - 12/06/2015
324 - 29/05/2015
323 - 18/05/2015
322 - 30/04/2015
321 - 17/04/2015
320 - 03/04/2015
319 - 20/03/2015
318 - 06/03/2015
317 - 20/02/2015
316 - 09/02/2015
315 - 23/01/2015
314 - 09/01/2015
313 - 19/12/2014
312 - 05/12/2014
Dag 5 - 28/11/2014
Dag 4 - 27/11/2014
Dag 3 - 26/11/2014
Dag 2 - 25/11/2014
Dag 1 - Michelin - 24/11/2014
Dag 1 - 24/11/2014
311 - 21/11/2014
311 a - 10/11/2014
310 - 07/11/2014
310 A - 05/11/2014
309 - 24/10/2014
308 - 10/10/2014
307 - 26/09/2014
306 - 22/09/2014
305 - 12/09/2014
304 - 01/09/2014
303 - 13/08/2014
302 - 10/07/2014
301 - 24/06/2014
300 - 10/06/2014
299 - 26/05/2014
298 - 08/05/2014
297 - 25/04/2014
296 - 11/04/2014
295 - 28/03/2014
294 - 14/03/2014
293 - 27/02/2014
292 - 14/02/2014
291 - 24/01/2014
290 - 09/01/2014
289 - 24/12/2013
288 - 12/12/2013
287 - 29/11/2013
286 - 25/11/2013
285 - 22/11/2013
284 - 22/11/2013
283 - 21/11/2013
282 - 20/11/2013
281 - 19/11/2013
280 - 18/11/2013
279 - 18/11/2013
278 Extra - 12/11/2013
278 - 08/11/2013
277 - 28/10/2013
276 - 11/10/2013
275 - 27/09/2013
274 Extra - 23/09/2013
274 - 21/09/2017
273 - 21/09/2017
272 - 21/09/2017
270 - 21/09/2017
271 - 21/09/2017
horecplatform mail
Nieuws
Archief
Horecagids
Vacatures
Immo

In deze nieuwsbrief nummer Wat gebeurt er dinsdag 22 november op Horeca Expo?

Lalorraine-nl-0616
Beurzen - congressen - evenementen
Horeca Expo 2016: wat gebeurt er op dinsdag 22 november?

Naast een uitgebreid aanbod voor de horecasector, richt Horeca Expo zich ook naar de grootkeukens. Niet minder dan 100 exposanten staan op Horeca Expo met een gericht aanbod voor de grootkeukensector.

 

 

 

Grootkeuken door Vlaamse Hotelscholen

Demo onder 4 Vlaamse Hotelscholen afdeling ‘Grootkeuken’ van 8u tot 14u in de demonstratiekeuken van hal 8. Deze Hotelscholen brengen een eigen creatie van een 3 gangenmenu voor gemeenschapskeuken met streekproducten. Hierbij vestigen ze de aandacht op kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Deze demo wordt georganiseerd door de Vlaamse Vereniging van Grootkeukenkoks. Dat alles aan de ingang van hal 8.

Chefs Pro Veggie

Nieuw digitale platform Chefs Pro Veggie van 14u30 tot 15u30 op het Innovation Platform in hal 3 beleef je de officiële launch van Chefs Pro Veggie tijdens Horeca Expo! De founding partners van Chefs Pro Veggie ijveren voor een toekomst met gezonde voeding. Ze bedachten dit nieuwe digitale vegginspiratie-platform voor chefs en cateraars. Lancering en toelichting Chefs Pro Veggie met Paul Floorizone

FAVV geeft vorming

Het FAVV geeft vorming, informeert en controleert. Van 14u tot 16u in het auditorium Flex 3. Het FAVV informeert u over hygiënepraktijken, traceerbaarheid, meldingsplicht, HACCP en de verplichtingen inzake allergenen. Dankzij deze opleiding kent voedselveiligheid in grootkeukens geen geheimen meer voor iedereen. Alle info vindt u op www.favv.be/voorlichtingscel/grootkeukens

Voedsel voor de toekomst

De huidige uitdagingen binnen ons voedselsysteem vragen om verregaand innovatief denken en handelen. De provincie Vlaams-Brabant, KU Leuven, Colruyt Group en Vredeseilanden slaan met dit project de handen in elkaar om samen met diverse actoren duurzame globale voedselketens op te bouwen. De gekozen productketens trachten een antwoord te bieden op huidige en toekomstige duurzaamheidsvraagstukken en dienen het debat te openen rond ‘Wat is het voedsel voor de toekomst?’. Deze sessie zal een inzage geven in de opzet en uitbouw van het project, de gekozen producten en de daaraan gekoppelde uitdagingen. Luisteren, meedenken en proeven! Op dinsdag 22 november tussen  9u. en 10.15u. Alles in de Sky lounge.

Nationale dag van de friturist – Navefri

Al meer dan twintig jaar nodigt Navefri, de beroepsorganisatie van de frituuruitbaters, op Horeca Expo haar leden uit op de ‘nationale dag van de friturist’. Het is dit jaar een speciale editie, Navefri en Horeca Vlaanderen hebben beslist om nauwer te gaan samenwerken. Leden van Navefri zijn nu ook lid van Horeca Vlaanderen. Deze samenwerking zorgt voor een uitgebreidere know-how, een grotere representativiteit en een betere dienstverlening. Navefri zal zich nog volop bezig houden met de promotie van het ambacht en de frietcultuur. Op de nationale dag van de friturist worden niet alleen de actuele thema’s behandeld, ook wordt de nieuwe campagne van de ‘Week van de Friet’ voorgesteld. Dit alles op 22 november van 8u30 tot 13.30u. De nationale dag van de friturist vindt plaats in Flex 1&2 en Flex Meet.

Vegucation

Vegucation inspireert horecaprofessionals tot een meer plantaardig menu. De consument van 2017 eet steeds vaker veggie en maar liefst 4 op 5 Vlamingen wil een vegetarische optie op de menukaart. Met hands-on culinaire proefdemo’s en masterclasses doorkruisen 3 professionele Vegucation koks Vlaanderen en Brussel. Chef-koks Nicolas Decloedt, Kevin Storms en Pieter-Jan Lint tonen aan dat veggie gerechten heerlijk, haalbaar en most wanted zijn. Laat u verleiden tijdens de demo’s op de Horeca Expo beurs in Gent. U vindt ze op dinsdag doorlopend van 15u tot 18u in de demokeuken aan de ingang van hal 8.

 

Een volledig overzicht van alle activiteiten vind je in de folder aan de ingang of in onze tijdschriften aan de inkomhal. Meer info over Horeca Expo is ook terug te vinden op www.horecaplatform.be; en op de facebookpagina van horecaplatform.




Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com