LaLorraine-nl
Schrijf je in op onze horecamail.


 

379 - 07/09/2017
JAVA opent CO2-neutraal distributiecentrum in Rotselaar - 29/08/2017
378 - 22/08/2017
377 - 09/08/2017
376 - 11/07/2017
375 - 28/06/2017
374 - 13/06/2017
373 - 29/05/2017
372 - 15/05/2017
Anticimex - testmail - 02/05/2017
371 - 02/05/2017
370 - 18/04/2017
369 - 04/04/2017
368 - 21/03/2017
367 - 07/03/2017
366 - 21/02/2017
365 - 07/02/2017
Horeca Revue Februari 2017 - 06/02/2017
364 - 24/01/2017
363 - 10/01/2017
362 - 20/12/2016
361 - 14/12/2016
360 - 30/11/2016
Horeca Expo 2016- Dag 5 - 25/11/2016
Wat gebeurde er de voorbije dagen op Horeca Expo? - 24/11/2016
Wat is er te doen op donderdag, sluitingsdag van Horeca Expo? - 23/11/2016
Wat is er te doen en zien op de sluitingsdag van Horeca Expo 2016? - 23/11/2016
Horeca Expo 2016 - Dag 2 - 22/11/2016
Woensdag op Horeca Expo - 22/11/2016
Michelin 2017 ontgoochelt - 22/11/2016
Wat gebeurt er dinsdag 22 november op Horeca Expo? - 21/11/2016
Maandag 21 november 2016 - 21/11/2016
Zondag Horeca Expo - 18/11/2016
Ploy n - 14/11/2016
359 - 08/11/2016
358 - 25/10/2016
357 - 11/10/2016
356 - 27/09/2016
innovationawards & pionniers 2016 - 20/09/2016
355 - 15/09/2016
354 - 30/08/2016
353 - 18/08/2016
352 - 09/08/2016
351 - 14/07/2016
350 - 05/07/2016
349 - 21/06/2016
348 - 07/06/2016
347 - 24/05/2016
Horecamail Extra - 23/05/2016
346 - 10/05/2016
345 - 25/04/2016
344 - 12/04/2016
343 - 29/03/2016
verrax - 29/03/2016
342 - 15/03/2016
341 - 01/03/2016
340 - 16/02/2016
339 - 02/02/2016
338 - 19/01/2016
337 - 06/01/2016
MICHELIN gids België en Luxemburg 2016 - 14/12/2015
336 - 11/12/2015
335 - 27/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 5 - 20/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 4 - 19/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 3 - 18/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 2 - 17/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 1 - 16/11/2015
Horeca Expo 2015 - Vooruitblik - 12/11/2015
334 - Extra Gault&Millau 2016 - 09/11/2015
334 - 06/11/2015
333 - 23/10/2015
Tork Tafel Make-over - 12/10/2015
332 - 09/10/2015
Innovation Awards, Baanbrekers & Nieuwigheden - 28/09/2015
331 - 24/09/2015
330 - 11/09/2015
329 - 28/08/2015
328 - 13/08/2015
327 - 17/07/2015
326 - 30/06/2015
325 - 12/06/2015
324 - 29/05/2015
323 - 18/05/2015
322 - 30/04/2015
321 - 17/04/2015
320 - 03/04/2015
319 - 20/03/2015
318 - 06/03/2015
317 - 20/02/2015
316 - 09/02/2015
315 - 23/01/2015
314 - 09/01/2015
313 - 19/12/2014
312 - 05/12/2014
Dag 5 - 28/11/2014
Dag 4 - 27/11/2014
Dag 3 - 26/11/2014
Dag 2 - 25/11/2014
Dag 1 - Michelin - 24/11/2014
Dag 1 - 24/11/2014
311 - 21/11/2014
311 a - 10/11/2014
310 - 07/11/2014
310 A - 05/11/2014
309 - 24/10/2014
308 - 10/10/2014
307 - 26/09/2014
306 - 22/09/2014
305 - 12/09/2014
304 - 01/09/2014
303 - 13/08/2014
302 - 10/07/2014
301 - 24/06/2014
300 - 10/06/2014
299 - 26/05/2014
298 - 08/05/2014
297 - 25/04/2014
296 - 11/04/2014
295 - 28/03/2014
294 - 14/03/2014
293 - 27/02/2014
292 - 14/02/2014
291 - 24/01/2014
290 - 09/01/2014
289 - 24/12/2013
288 - 12/12/2013
287 - 29/11/2013
286 - 25/11/2013
285 - 22/11/2013
284 - 22/11/2013
283 - 21/11/2013
282 - 20/11/2013
281 - 19/11/2013
280 - 18/11/2013
279 - 18/11/2013
278 Extra - 12/11/2013
278 - 08/11/2013
277 - 28/10/2013
276 - 11/10/2013
275 - 27/09/2013
274 Extra - 23/09/2013
274 - 21/09/2017
273 - 21/09/2017
272 - 21/09/2017
270 - 21/09/2017
271 - 21/09/2017
horecplatform mail
Nieuws
Archief
Horecagids
Vacatures
Immo

In deze nieuwsbrief nummer Wat is er te doen op donderdag, sluitingsdag van Horeca Expo?

Lalorraine-nl-0616
Beurzen - congressen - evenementen
Wat is er te doen op donderdag, sluitingsdag van Horeca Expo?

Kookdemo Parki’s Kookatelier
Wat is Parki’s Kookatelier (PKA)? Het is een nieuw en duurzaam voedingsproject voor mensen met de chronische ziekte Parkinson en voor iedereen met kauw- en slikproblemen en geur- en smaakverlies. Yves Meersman, bezieler en zelf parkinsonpatiënt, bedacht in 2012 dit project en noemde het Parki’s Kookatelier. De adviesraad van Parki’s Kookatelier is multidisciplinair samengesteld: wetenschappelijke onderbouw, continuïteit en niet-commerciële langetermijnvisie zijn de drie pijlers van dit project. Yves Meersman wordt sinds de oprichting bijgestaan door Randy Mellaerts (doctor in de bio-ingenieurswetenschappen), Geertrui Vlaminck (ILVO Instituut voor Landbouw en Visserij) en Dirk Lemaitre (diëtist en voorzitter van de Vlaamse Diëtistenvereniging). Zij spitsen zich toe op het theoretische aspect van PKA. Het praktische luik wordt verzorgd door Stefaan Van Beveren (zelfstandig culinair raadgever en kookadviseur). Hij krijgt sinds kort versterking van Chantal Debrie (zelfstandig diëtiste-nutritioniste). Het totale initiatief wordt ondersteund door de Vlaamse Parkinson Liga en andere kleine en grote organisaties (zie www.parkiskookatelier.be).
De missie van Parki’s Kookatelier bestaat erin de levenskwaliteit van de patiënt te verhogen. Een correcte voeding kan namelijk de impact van de ziekte op de directe omgeving en de maatschappij aanzienlijk verminderen. Daarom bracht Parki’s Kookatelier de kookgids ‘Zorgzaam koken’ uit. Het thema van de gids is koken in functie van kauw- en slikproblematiek en geur- en smaakverlies.
Het PKA-team zal deze kookgids voorstellen tijdens de kookworkshop ‘Malnutritie voorkomen ook als eten moeilijker wordt’. Dit gebeurt donderdag 24 november om 11.00 uur tot 12.30 in de demokeuken hall 8.  


 
Seminarie: De verbindende kracht van waarden
Investeren in bedrijfscultuur is een competitief voordeel in deze 21ste eeuw. Het creëren van een inspirerende bedrijfscultuur en authentiek leiderschap maken dat creatieve en getalenteerde mensen in het bedrijf blijven. Cultuurtransformatie is een proces van co-creatie. Het geeft werknemers een intrinsieke motivatie en maakt dat zij hun verantwoordelijkheid opnemen. Het bepalen van kernwaarden en deze tot leven brengen in de bedrijfscultuur is één van de vele uitdagingen van cultuurtransformatie. De kernwaarden vormen de fundamenten van de identiteit als bedrijf. Duidelijke definities van kernwaarden en gedragingen zorgen ervoor dat ze geïmplementeerd kunnen worden op een authentieke wijze. Esclarmonde werkt naast de collectieve kernwaarden ook met de persoonlijke waarden van mensen. Ook hier wordt de transfer naar gedrag en overtuigingen gemaakt. Zo ontstaat er overeenstemming en worden mensen aangesproken op hun intrinsieke motivatie. Dit alles samen zorgt voor interne duurzaamheid. Het finale resultaat: uw bedrijf is veerkrachtig en duurzaam. Waarden als hefboom voor het creëren van een inspirerende organisatiecultuur.

Het seminarie van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen wordt gegeven door Else Nollet, Senior Facilitator, Trainer en Coach Esclarmonde op donderdag van 14u00 tot 17u00 in flex 1,2.

 

Nationaal Foodservice Congres
Het Nationaal Foodservice Congres wordt special georganiseerd voor directie en management dat op de hoogte wil blijven van alle actuele ontwikkelingen binnen de Belgische foodservicemarkt, zowel op vlak van horeca als catering. Bekende marketeers, conceptontwikkelaars en leadingexperts die actief zijn op het snijvlak tussen foodservice en retail komen aan het woord.

De organisatie is in handen van de Belgian Foodservice Alliance. Van 8:30 tot 14u00 (Flex 1, 2,3 & 4, Flex meet)


 
Zelf chocolade maken
Chocolade maken is als goede koffie. De keuze van de boon, temperatuur en duur van het branden is een vak! Maar hoe maak ik nou mijn eigen chocolade? Door het totaal concept van Nemisto is het voor iedereen mogelijk om ambachtelijke chocolade te maken. In de workshop bevat volgende topics: - Prachtige cacao bonen met verrassende smaak profielen - Artisanale cacao walsen - Advies en workshops om chocolade maker te worden.

Bij Nemisto in de Coffee &Tea Academy in hal 2 van 14u30 tot 15u30.

 

Duurzaam ontbijten
Een ontbijtsessie over het ontbijt. Niet zomaar de eerste de beste boterham, maar een ontbijt met duurzame producten. In deze ontbijtsessie maak je kennis met een aantal leveranciers die hun duurzaam assortiment toelichten en ook laten proeven. Kiezen voor bio en fair trade is een duurzame start van de dag en helemaal niet zo moeilijk. Dit noemen ze dan bewust genieten.
Van 9u tot 10u in de Sky Lounge hal 1.

 

Baanbrekers & Innovation Awards
In het Innovation platform in hal 3 worden om 16u de Publieksprijs en Persprijs van de Baanbrekers en Innovation Awards uitgereikt.


 

Jan Vermeersch




Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com