LaLorraine-nl
Schrijf je in op onze GRATIS horecamail

Een eenvoudig mailtje naar info@evolution.be, met vermelding 'Inschrijving Horecamail' volstaat. Je ontvangt dan tweewekelijks alle vaknieuws en sectorweetjes in je mailbox!


Horeca Expo 2017 - Verslag dag 2 + vooruitzicht dinsdag 21 november - 21/11/2017
Horeca Expo 2017 - Dag 1 - Maandag 20 november - 20/11/2017
384 - 16/11/2017
383 - 14/11/2017
382 - 31/10/2017
381 - 17/10/2017
380 - 05/10/2017
379 - 07/09/2017
JAVA opent CO2-neutraal distributiecentrum in Rotselaar - 29/08/2017
378 - 22/08/2017
377 - 09/08/2017
376 - 11/07/2017
375 - 28/06/2017
374 - 13/06/2017
373 - 29/05/2017
372 - 15/05/2017
Anticimex - testmail - 02/05/2017
371 - 02/05/2017
370 - 18/04/2017
369 - 04/04/2017
368 - 21/03/2017
367 - 07/03/2017
366 - 21/02/2017
365 - 07/02/2017
Horeca Revue Februari 2017 - 06/02/2017
364 - 24/01/2017
363 - 10/01/2017
362 - 20/12/2016
361 - 14/12/2016
360 - 30/11/2016
Horeca Expo 2016- Dag 5 - 25/11/2016
Wat gebeurde er de voorbije dagen op Horeca Expo? - 24/11/2016
Wat is er te doen op donderdag, sluitingsdag van Horeca Expo? - 23/11/2016
Wat is er te doen en zien op de sluitingsdag van Horeca Expo 2016? - 23/11/2016
Horeca Expo 2016 - Dag 2 - 22/11/2016
Woensdag op Horeca Expo - 22/11/2016
Michelin 2017 ontgoochelt - 22/11/2016
Wat gebeurt er dinsdag 22 november op Horeca Expo? - 21/11/2016
Maandag 21 november 2016 - 21/11/2016
Zondag Horeca Expo - 18/11/2016
Ploy n - 14/11/2016
359 - 08/11/2016
358 - 25/10/2016
357 - 11/10/2016
356 - 27/09/2016
innovationawards & pionniers 2016 - 20/09/2016
355 - 15/09/2016
354 - 30/08/2016
353 - 18/08/2016
352 - 09/08/2016
351 - 14/07/2016
350 - 05/07/2016
349 - 21/06/2016
348 - 07/06/2016
347 - 24/05/2016
Horecamail Extra - 23/05/2016
346 - 10/05/2016
345 - 25/04/2016
344 - 12/04/2016
343 - 29/03/2016
verrax - 29/03/2016
342 - 15/03/2016
341 - 01/03/2016
340 - 16/02/2016
339 - 02/02/2016
338 - 19/01/2016
337 - 06/01/2016
MICHELIN gids België en Luxemburg 2016 - 14/12/2015
336 - 11/12/2015
335 - 27/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 5 - 20/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 4 - 19/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 3 - 18/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 2 - 17/11/2015
Horeca Expo 2015 - Dag 1 - 16/11/2015
Horeca Expo 2015 - Vooruitblik - 12/11/2015
334 - Extra Gault&Millau 2016 - 09/11/2015
334 - 06/11/2015
333 - 23/10/2015
Tork Tafel Make-over - 12/10/2015
332 - 09/10/2015
Innovation Awards, Baanbrekers & Nieuwigheden - 28/09/2015
331 - 24/09/2015
330 - 11/09/2015
329 - 28/08/2015
328 - 13/08/2015
327 - 17/07/2015
326 - 30/06/2015
325 - 12/06/2015
324 - 29/05/2015
323 - 18/05/2015
322 - 30/04/2015
321 - 17/04/2015
320 - 03/04/2015
319 - 20/03/2015
318 - 06/03/2015
317 - 20/02/2015
316 - 09/02/2015
315 - 23/01/2015
314 - 09/01/2015
313 - 19/12/2014
312 - 05/12/2014
Dag 5 - 28/11/2014
Dag 4 - 27/11/2014
Dag 3 - 26/11/2014
Dag 2 - 25/11/2014
Dag 1 - Michelin - 24/11/2014
Dag 1 - 24/11/2014
311 - 21/11/2014
311 a - 10/11/2014
310 - 07/11/2014
310 A - 05/11/2014
309 - 24/10/2014
308 - 10/10/2014
307 - 26/09/2014
306 - 22/09/2014
305 - 12/09/2014
304 - 01/09/2014
303 - 13/08/2014
302 - 10/07/2014
301 - 24/06/2014
300 - 10/06/2014
299 - 26/05/2014
298 - 08/05/2014
297 - 25/04/2014
296 - 11/04/2014
295 - 28/03/2014
294 - 14/03/2014
293 - 27/02/2014
292 - 14/02/2014
291 - 24/01/2014
290 - 09/01/2014
289 - 24/12/2013
288 - 12/12/2013
287 - 29/11/2013
286 - 25/11/2013
285 - 22/11/2013
284 - 22/11/2013
283 - 21/11/2013
282 - 20/11/2013
281 - 19/11/2013
280 - 18/11/2013
279 - 18/11/2013
278 Extra - 12/11/2013
278 - 08/11/2013
277 - 28/10/2013
276 - 11/10/2013
275 - 27/09/2013
274 Extra - 23/09/2013
274 - 24/11/2017
273 - 24/11/2017
272 - 24/11/2017
270 - 24/11/2017
271 - 24/11/2017
horecplatform mail
Nieuws
Archief
Horecagids
Vacatures
Immo

In deze nieuwsbrief nummer Woensdag op Horeca Expo


Beurzen - congressen - evenementen
Woensdag 23 november op Horeca Expo

Smart food @ school

Wat motiveert directies, leerkrachten, leerlingen, ouders en schoolcateraars om resoluut te kiezen voor een duurzaam voedingsbeleid op school? Welke drempels staan een dergelijke keuze in de weg en hoe kunnen we die drempels verlagen? Presentatie van enkele good practices uit binnen- en buitenland, gevolgd door een rondetafelgesprek met diverse actoren uit de onderwijssector. Vanaf 9.u tot 10.15u in de Sky lounge van hal 1 + 1.

Vegginspiratie

Beleef de officiële launch van Chefs Pro Veggie tijdens Horeca Expo. CPV is het nieuwe digitale vegginspiratie-platform voor de grootkeuken (chefs en cateraars). Omdat er immers meer en meer chefs openstaan om een uitgebreider en meer kwalitatief veggie aanbod aan te bieden in hun keukens. Het ontbreekt hen echter vaak aan kennis en inspiratie rond vegetarisch koken. Dit platform biedt op betrouwbare en geloofwaardige wijze een informatief en inspirationeel antwoord voor vragen rond vegetarische voeding. De founding partners achter dit vernieuwende initiatief zijn Delifresh (Greenway), Verstegen, Electrolux Professional, Ardo en Pietercil. De look&feel worden door Foodphoto en FK Branding Lab verzorgd. EVA vzw, de organisatie achter Donderdag Veggiedag, VVG en Horeca Expo ondersteunen als onafhankelijke partners. Alle partners leveren content voor het platform en dit op regelmatige basis (recepten, achtergrondinformatie, testimonials, etc.). 

Tussen 15.30u en 18.u wordt er op woensdag vegetarisch gekookt in de demokeuken aan de inkom van hal 8.

Verbruik voeding en dranken in de horecasector

Sinds 2007 voert Qreactiv in samenwerking met Horeca Expo, Horecaplatform.be en de Artesis-Plantijn Hogeschool, om de drie jaar een onderzoek rond de evoluties in F&B verbruik.

Blijven de trends uit 2007, 2010 en 2013 zich ook in 2016 doorzetten? Dienen zich nieuwe tendensen aan? Zijn de evoluties een weerspiegeling van wijzigingen in het algemeen consumptiepatroon? Woensdag 23 november van 13u30 tot 16u00 in de Flex van Flanders Expo.

De authentieke Indische Chai Latte thee

Oprichtster Gita Van den Boer vertelt de bezoeker over haar kennismaking met chai latte tijdens haar vrijwilligerswerk in "haar eigen weeshuis in Kolkata", toen ze voor het eerst sinds haar adoptie terugkeerde naar India. 5 jaar later hebben de Chalitos een authentieke, in India geproduceerde, veganistische Chai Latte gelanceerd met respect voor het traditionele recept.

Chalo lanceerde in augustus 2015 vier smaken authentieke Indische Chai Latte, het wereldberoemde Indiase drankje op basis van zwarte assamthee, pittige kruiden, suiker en melk, dat u warm en koud kan schenken. Chalo is een maatschappelijk verantwoorde startup vanwege de intense samenwerking met een beschutte werkplaats en hun ambitie om een eigen goed doel op te zetten in de Assam-streek van India. Na slechts 2 maanden ontving Chalo de award "Beste Nieuwe Natuurlijke Drank van Scandinavië" voor alle 4 smaken van hun Chai Latte. Chalo betekent "let’s go, we moeten vooruit” in het Hindi, wat perfect weerspiegelt waar ze voor staan. Woensdag 23 november, 16u00 – 17u00 in hal drie in het innovation platform.

Grootkeukencolloquium

Actuele en trendy topics voor de grootkeukenverantwoordelijke  vanaf  9u00 – 12u30 in auditoria Flex 1&2. De grootkeukenfederaties bundelen hun krachten en knowhow. Met een aantal zeer actuele topics zoals duurzaamheid en beleving wordt u op het grootkeukencolloquium uitgebreid geïnformeerd en geïnspireerd! Dit alles is een samenwerking van ASFORCOL, HFDV, RCMB, VGRB & VVG.



by communitysoft.com