Sales Representative Horeca

Sligro Food Group, sinds 2016 ook in België actief door de overname van JAVA Foodservice, wil  haar beproefde groothandelsformule verder ontplooien in België, te beginnen in Vlaanderen.
In het kader van de opstart en de uitbouw van Sligro België zijn we op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Representative Horeca, een gedreven commercieel talent voor de uitbouw van diverse regio’s.

 

Functie
 - Je staat in voor de uitbouw en het beheer van een eigen klantennetwerk in de provincie Limburg/ Antwerpen/ Vlaams Brabant/ West Vlaanderen of Oost Vlaanderen.

- Je informeert en adviseert potentiële, nieuwe en bestaande klanten - van snackbars tot sterrenrestaurants - over wat de Sligro formule voor hen kan betekenen en hoe die bijdraagt tot het inspireren en ontzorgen van de werkomgeving.

- Je volgt marktontwikkelingen actief opvolgt en distilleert hieruit (potentiële) klanten die je bezoekt en overtuigt van de meerwaarde van Sligro.

- Je verzekert dat hetgeen met de klant is overeengekomen ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor een goed operationeel beheer van de bestaande klantenportefeuille met het oog op een optimale tevredenheid.

 - Je stelt jaarlijks met de Sales Manager een verkoopplan op voor je regio en je garandeert dat de vastgelegde doelen gerealiseerd worden.

- Je onderhoudt goede contacten met de collega’s in de verschillende vestigingen. Samen met hen en de centrale afdeling Support Management en Klantenteams draag je zorg voor juiste assortimentslijsten, prijsstellingen en dienstverlening. Je bent regelmatig ter plekke om hen te ondersteunen.

- Je werkt inschrijvingen op aanbestedingen/tenders en offertes uit, hebt een scherp inzicht in de verwachtingen en zorgt ervoor dat ze uiteindelijk aan Sligro Food Group gegund worden.

- Je rapporteert aan de Sales Manager Sligro België.

 

Profiel
- Je beschikt over een bachelor werk- en denkniveau en kan een eerste relevante werkervaring en kennis aantonen van de Belgische foodservicemarkt/horecasector.

 - Als mens sta je bekend om je zin voor humor. Je bent een echte optimist die het glas duidelijk halfvol ziet. Samen met je doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en commerciële gedrevenheid maakt dat van jou een echte winner!

- Je werkt heel zelfstandig en klantgericht en weet goed met stress om te gaan, waardoor je je werkuren ook aan de noden van de klanten aanpast.

- Passie voor voeding is een must in deze sector.

- Je bent vlot tweetalig (N/F).

 

Aanbod:
Een uitdagende job in een dynamische organisatie met stevige groeiperspectieven.
Een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris in verhouding tot je ervaring en capaciteiten, inclusief een ruim pakket extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

 

Interesse?
De wervings- en selectieprocedure verloopt via de personeelsafdeling van JAVA Foodservice. Stuur je motivatiebrief en cv naar JAVA Foodservice, t.a.v. Jolien De Coster, HR Business Partner, tel +32 (0)16 489 635, Wingepark 10 in 3110 Rotselaar of mail alles naar jobsbijsligro@java.eu.
Meer weten over ons en onze bedrijfssites? Neem een kijkje op www.sligro.nl en www.java.eu.

by communitysoft.com