LaLorraine-nl

The Guide – Mastercooks of Belgium 2018

De gids van de Meesterkoks van België omvat de meer dan 140 leden maar ook de ambassadeurs van de Meesterkoks in het buitenland. Een gids op vraag van de meesterkoks zelf die naast de digitale evenknie ook graag over een ‘papieren editie’ beschikken.

Een praktische gids die de leden en partners gratis aan hun klanten kunnen aanbieden en verspreiden als kennismaking met The Mastercooks of Belgium. De gids bevat een overzicht van alle Meesterkoks met praktische en visuele informatie over hun restaurants en zaken evenals de gedragslijnen, de belangrijkste evenementen en uiteraard ook de waarden en het charter van de vereniging. De gids is een initiatief van voorzitter Frank Fol, directeur Paul Gelders en partner Makro.

Elke actieve Meesterkok, zowel in België als in het buitenland, heeft een eigen pagina met hun foto, alle praktische gegevens over hun restaurant of zaak en een korte quote over hun keuken of persoonlijke  filosofie. De leden zijn verdeeld in 6 categorieën: restaurant (R),  brasserie (B), Traiteur/catering/home cooking (T), specialist (S), erelid (H) en kandidaat Meesterkok (C).

by communitysoft.com