Data Meets Hospitality

Maandag 25 juni 2018 is Antwerpen, bekend om haar sublieme gastronomie, het decor van een gloednieuw horeca-evenement: Data Meets Hospitality. Het event wordt gehost door Lightspeed, POS-leverancier voor horeca en retail en webwinkelsoftware. Centraal staat de vraag hoe horecaondernemers data kunnen gebruiken om de service en winst te maximaliseren. Tijdens het evenement, dat als eerste in zijn soort zich volledig focust op het gebruik van data, komen trends in de horecatechnologie aan bod. Daarnaast is het programma gevuld met praktische sessies en inspirerende keynotes van bekende sprekers, zoals Wim Ballieu en Michiel van der Eerde. 

Restauranthouders en hotelondernemers zien het belang van data in de horecabranche. In België vindt 71 procent dat data de sleutel tot succes is voor het reilen en zeilen van hun onderneming. In Nederland is maar liefst 88,5 procent het eens met deze stelling. De eerste sprekers voor dit evenement zijn inmiddels bevestigd. Deze experts zijn afkomstig uit alle hoeken van de horecasector: Wim Ballieu van Balls & Glory en 24kitchen restaurants, Michiel van der Eerde ‘Masterchef’ restaurateur en eigenaar van Baut. Ook concept hotel Zoku is aanwezig. Deze lijst wordt nog verder aangevuld.

De locatie is Bocadero, Rijnkanaal 150 in Antwerpen. Op het evenement zijn foodtrucks aanwezig met hapjes en drankjes. Ook is er een netwerkborrel bij zonsondergang. De voertalen van het evenement zijn Nederlands en Vlaams. Tickets zijn nu verkrijgbaar via http://www.datameetshospitality.eu.


Contacteer ons

een uitgave van Evolution Media Group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@horecaplatform.be

by communitysoft.com